Contact Mijn Huisunie
Home Hoe we je helpen Gratis tips Over Huisunie Academy Podium Contact Mijn Huisunie

Home > Podium

Bekijk hier de woningen van onze huisverkopers

Op dit podium ontdek je de unieke en bijzondere kenmerken van de woningen en hun directe omgeving, gezien door de ogen van de verkoper(s).
Ook kan je rechtstreeks contact op te nemen met deze verkoper(s) om hen vragen te stellen of een bezichtinging af te spreken, zonder tussenkomst van makelaars, intermediars of telefonistes.

Beukenhof 66, Lelystad
€ 229.500,-

Verkoper: Ton van de Bunt

Beste betaalbare eengezinswoning met 4 slaapkamers in de Beukenhof!

Moderne twee-onder- een kap woning met 4 goede slaapkamers, aangebouwde garage en een grote tuin op het zuiden. Daarnaast heeft het huis een overdekte veranda en terras, waardoor je tot laat in de avond buiten kunt zitten, maar ook de schaduw kunt opzoeken. De overkapping zorgt er tevens voor dat he...

 
Bekijk

Dassenlaan 42, Hilversum
159.500,-

Verkoper: Jozien van de Bunt

Dit appartement heeft de eigenaar altijd een gevoel van geborgenheid gegeven!

Dit sfeervolle en efficiënt ingerichte, recent gemoderniseerde, drie-kamer appartement (voorheen vier) ligt in een rustige woonwijk, op fietsafstand van het bruisende centrum van de mediastad Hilversum. In maart 2014 is de CV ketel vernieuwd, is het binnenschilderwerk uitgevoerd. Tevens is er e...

 
Bekijk

Noorderweg 39, Huizen
750.000,-

Verkoper: Willem Kors

VERKOCHT! - Het leukste huis van Huizen staat te koop!!

Sfeervol en karakteristiek vrijstaand gezinshuis. Gelegen in het charmante oude dorp van Huizen. Een ruim en gemoderniseerd vrijstaand huis, met een woonoppervlakte van 165 m2. Het huis heeft op de begane grond een grote woonkamer (55m2) met eikenhouten vloer, moderne gashaard en een lichte open ...

 
Bekijk

Van Mijndenlaan 51, Loosdrecht
287.500,- k.k.

Verkoper: Hellen Rotteveel

VERKOCHT! - Er staan veel huizen te koop, maar slechts één huis zo als deze van Barry van de Bunt!

Dit fraaie hoekhuis met eigen oprit ligt in het hart van Nieuw Loosdrecht. Het huis is ruim en licht en is in 2011 flink gemoderniseerd. De begane grond en eerste verdieping zijn verbouwd en dat maakt dit het enige huis van dit type met een ruime badkamer op de eerste verdieping met behoud van 3 s...

 
Bekijk

Ook je huis verkopen?

Slim en voorbereid je verkoop opstarten?

Jouw eigen ideeën over de verkoop van jouw woning spiegelen aan een professional om goed voorbereid de verkoop op te starten. ……Zelf de baas over jouw verkoopproces blijven.

Een adviseur op de achtergrond hebben?

Sparringpartner bij alle vragen over bezichtiging-situaties, onderhandelingsstrategieën, juridische zaken en ondersteuning bij het controleren, lezen en begrijpen van een koopakte en de leveringsakte van de notaris.

Een nieuwe impuls aan je verkoop geven?

Je huis staat al wat langer in de verkoop, maar er gebeurt helemaal niks. Geen bezichtigingen, kijkers bellen niet terug en je ontvangt geen biedingen.…… Wat heb je over het hoofd gezien?

Ik wil meer informatie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Download dit gratis ebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het inspirerende 15 pagina’s tellende ebook ´De 10 vragen die elke koper beantwoord wil hebben´ van Mark Teeuwissen.

Inschrijven

Heb je nog vragen? Stel ze hier Of bel direct