Contact Mijn Huisunie
Home Hoe we je helpen Gratis tips Over Huisunie Academy Podium Contact Mijn Huisunie

Home > Over huisunie

Huisunie is anders, heel anders

Iedere verkoper is anders en de persoonlijke situatie van iedere verkoper verschilt ook en toch bieden de meeste makelaars een min of meer standaard pakket aan die elke andere makelaar ook aanbiedt, soms met kleine verschillen in de courtage. Eigenlijk heb je dus niks te kiezen.

En het enige doel van internet-makelaars is om je vanaf grote afstand toegang tot Funda te geven, verpakt in standaard pakketten, zonder dat er rekening wordt gehouden wordt met jouw persoonlijke belangen, jouw unieke wensen en jouw specifieke verkoopsituatie.

Huisunie is er voor jou als je daadwerkelijk geadviseerd en echt geholpen wil worden bij het verkopen van je woning. Als je een deskundige naast je wil hebben staan die altijd bereikbaar is en jou de vaardigheden en het vertrouwen geeft om zelf je huis te verkopen. En je weet dat je altijd kan terugvallen op iemand die betrokken en vertrouwd voor je is. Samen sterker je huis verkopen dus!

De traditionele makelaar

Ik kan je huis verkopen

 

En reken daar
veel geld voor.

De internet makelaar

We kunnen samen je huis verkopen

 

Nou ja samen?
Jij doet het meeste.

De makelaar van Huisunie

Je kan prima zelf je huis verkopen

Waarom zou je kiezen voor Huisunie?

Als je betaalbaar je huis wilt verkopen maar wel met aandacht en expertise:

Huisunie biedt het beste van twee werelden. Zelf doen met professionele één-op-één begeleiding van een bevlogen verkoopexpert die volledig betrokken is bij jouw persoonlijke situatie en ook echt alleen maar jouw verkoopbelang dient.

Als je het gevoel hebt dat internet-makelaars te snelle stappen nemen

Als jij niet als eenheidsworst behandeld wil worden en met een standaardpakket of dienstverlening het bos ingestuurd wil worden. Als jij vind dat jouw verkoop voor echt belangrijk is en daarom serieuze aandacht verdient, dan kan is een internet makelaar geen goede optie voor je. Je huis op Funda zetten is slechts een voortvloeisel van een doordachte verkoopstrategie en belangenafweging en niet andersom.

Als je het gevoel hebt dat makelaars te veel geld vragen

Dan vinden wij dat je gelijk hebt! Vooral als lokale makelaars ook nog eens moeite hebben om hun toegevoegde waarde goed aan je uit te leggen.

Als je het gevoel hebt dat je makelaar te weinig doet

Een van de meest gehoorde klachten over makelaars is dat verkopers het gevoel hebben dat ze zelf alle initiatieven moeten aandragen. Dan kan je het beter zelf doen, ondersteund met de ervaring, creativiteit en deskundige hulp van je Huisunie

Als je een second opinion nodig hebt

Je wilt weten of je bij je huidige verkoop wel alle tools aangereikt hebt gekregen om je huis verkocht te krijgen. Of je twijfelt of je op de huidige manier nog langer je huis in de verkoop wil laten staan. Dan is het wellicht tijd voor een second opinion waarbij we gezamenlijk alle stappen van het verkoopproces doorspreken en we conclusies trekken over welke belangrijke zaken er over het hoofd gezien zijn en welke mogelijkheden onbenut zijn gebleven.
http://huisunie.com/Second-Opinion

Als je een nieuwe impuls wil geven aan de verkoop van jouw woning

Je huis staat al wat langer in de verkoop, maar er gebeurt helemaal niks. Geen bezichtigingen, kijkers bellen niet terug en je ontvangt geen biedingen … Wat heb je over het hoofd gezien?
Ook als je huis al wat langer te koop staat dan kan Huisunie je helpen om eens kritisch naar jouw huidige verkoopproces te kijken. Met een frisse blik. 100 procent onafhankelijk, ongekleurd en eerlijk advies.

Als je wilt sparren tijdens het verkoopproces

Verkopers hebben vaak behoefte aan een professional die met je meekijkt zodat ze zeker weten dat ze altijd de juiste keuzes tijdens de verkoop maken. Als controlemiddel of als achtervang bij de altijd spannende onderhandelingen. Of als creatieve oplosser die alternatieven kan laten zien waar je nog niet aan gedacht had. Jouw eigen ideeën spiegelen aan een Huisunie kan je helpen zelfstandig en doelgerichter naar het beste verkoopresultaat toe te werken

Mark Teeuwissen

 

  Gecertificeerd Register Makelaar

  Trainer | Inspirator | Spreker

Ook je huis verkopen?

Mark Teeuwissen is gecertificeerd register-makelaar, docent en verkoopexpert. Met zijn verkoopkennis en jarenlange ervaring als makelaar heeft hij een unieke en innovatieve visie ontwikkeld over hoe je als woningeigenaar het beste zelf je huis kunt verkopen. "Zelf je huis verkopen is makkelijker en leuker dan je denkt" zegt Mark.

In zijn boek "Je huis verkoop je zo!" vertelt hij hoe je dit het beste aanpakt. Een waardevol boek, boordevol praktische verkooptips.

Bezoek de persoonlijke website van Mark

Maak je keuzeVan voorbereiding tot overdracht,
jouw persoonlijke coach en sparringpartner

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Download dit gratis ebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het inspirerende 15 pagina’s tellende ebook ´De 10 vragen die elke koper beantwoord wil hebben´ van Mark Teeuwissen.

Inschrijven

Heb je nog vragen? Stel ze hier Of bel direct