Contact Mijn Huisunie
Home Hoe we je helpen Gratis tips Over Huisunie Academy Podium Contact Mijn Huisunie

Home > Disclaimer

Disclaimer

De website van Huisunie en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links zijn eigendom van Huisunie. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Huisunie. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Huisunie met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Hoewel Huisunie alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Huisunie niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Huisunie worden onderhouden, zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Huisunie uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Huisunie. worden onderhouden wordt afgewezen.

Huisunie sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Download dit gratis ebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het inspirerende 15 pagina’s tellende ebook ´De 10 vragen die elke koper beantwoord wil hebben´ van Mark Teeuwissen.

Inschrijven

Heb je nog vragen? Stel ze hier Of bel direct